TREK FUEL EX 5 WSD

trek_fuel_ex_5_womens.jpg
trek_fuel_ex_5_womens2.jpg
trek_fuel_ex_5_womens.jpg
trek_fuel_ex_5_womens2.jpg

TREK FUEL EX 5 WSD

2,099.00

Fuel EX 5 Women’s on ihanteellinen pyörä täysjousitetun maastopyöräilyn aloittamiseen. Se on varustettu Trekin omalla jousitusteknologialla, joka on koottu hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen, naisille suunnitellun alumiinirungon ympärille. Osakokonaisuuteen kuuluvat 130 mm:n takajousitus, vakautta ja pitoa parantavat 27.5″:n semiläskit renkaat sekä luotettava Shimanon 2x10-voimansiirto.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Haluat vakaan ja herkästi ohjautuvan pyörän, joka tarjoaa hyvän pidon, jolloin ajaminen pysyy hallinnassa ajopaikasta riippumatta. Arvostat naisille suunnitellun maastopyörän istuvuutta ja ajotuntumaa. Haluat luotettavat ja monipuoliseen ajoon sopivat osat sekä luottamusta herättävät 27.5″:n semiläskit kiekot erinomaisella hinta-laatusuhteella. 

Tekniset ominaisuudet

Pyörässä on kevyt Alpha Platinum -alumiinista tehty runko, matalampi standover-korkeus 14″:n ja 15.5″:n kokoisissa rungoissa, naisille erityisesti suunniteltu satula, istuvuutta ja hallintaa parantava kapeampi ohjaustanko sekä 27.5+-koon renkaat, jotka pitävät hyvin rankoilla poluilla. Pyörässä on myös kestävä Shimanon 10-vaihteinen voimansiirto, täysin säädettävä RockShox-ilmajousitus sekä Boost148/110-standardin mukaiset dropoutien välit, jotka vahvistavat rakennetta ja tuovat lisää rengastilaa.

Yhteenveto

Jos haluat täysjousitetun maastopyörän suorituskyvyn ilman täysjousitusta vastaavaa hintalappua, Fuel EX 5 on oikea valinta. Naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet, 130 mm:n jousto, Trekin oma jousitusteknologia ja Shimanon 1x10-voimansiirto tekevät siitä täydellisen tutustumisvälineen täysjousitettujen maastopyörien maailmaan. 

Pidämme siitä, koska...

  1. Se on uskomattoman luotettava – tämän pyörän avulla selviydyt osuuksista ja reiteistä, joita et uskonut koskaan pystyväsi ajamaan

  2. Se sopii erinomaisesti pyöräilijöille, jotka eivät halua harrastaa vain yhdenlaista maastopyöräilyä, vaan tahtovat tutustua kaikkeen mahdolliseen aina XC-maratoneista eeppisiin alamäkireitteihin

  3. ABP ja Full Floater – jousitusteknologiaa yksinoikeudella

Add To Cart
  • Runko: Alpha Platinum -alumiinia, ABP-järjestelmä, Boost148, ohjainputken Knock Block -pysäytin, Full Floater, EVO Link, kartioitu E2-emäputki, Mino Link, sisäinen Control Freak -vaijerireititys, alaputken suojus, PF92-keskiö, ISCG 05 -kiinnitys, jousto 130 mm  
  • Etuhaarukka: RockShox Recon Silver -haarukka, Solo Air -jousi, Motion Control -vaimennin, kartioitu E2-ohjainputki, Boost110, jousto 140 mm (14 ja 15.5″: jousto 120 mm)  
  • Takaiskari: RockShox Deluxe RL, 210x52,5 mm  
  • Renkaat: Schwalbe Nobby Nic Performance w/Addix -seos, sisärenkaattomat, 27,5 x 2,80″  
  • Vaihteisto: Shimano Deore 2 x 10 -vaihteinen
  • Jarrut: Shimano M315, hydrauliset levyjarrut
  • Koko: 14, 15.5, 17, 18.5"