TREK MADONE 9.9

madone_99.jpg
madone_99_2.jpg
madone_99_3.jpg
madone_99.jpg
madone_99_2.jpg
madone_99_3.jpg

TREK MADONE 9.9

11,599.00

Pyörä vailla vertaa. Madone 9.9:ää kovempaa vaihtoehtoa et löydä etsiessäsi ylivertaista superpyörää maantielle. Se on Trek-Segafredo-tallin ammattilaisten valinta ja hyvästä syystä: edistyneet aerodynaamiset ominaisuudet, kevyt paino, parhaat mahdolliset osat ja maailman hienoin ajotuntuma.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Et tyydy mihinkään muuhun. Tämä on kaikkien aikojen nopein ja aerodynaamisin maantiepyörämme, ja se sopii ajajille, jotka haluavat vain parasta saadakseen kaikki mahdolliset suorituskykyedut tien päällä.

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on erittäin kevyt 600-sarjan OCLV-hiilikuidusta tehty runko, aerodynaaminen Kammtail Virtual Foil -putkimuotoilu, tien epätasaisuuksia tasoittava IsoSpeed-erotin, täysin integroitu OCLV-hiilikuituinen ohjaustangon ja ohjainkannattimen yhdistelmä, 50 mm korkealla vanteella varustetut hiilikuituiset Aeolus 5 D3 -avokiekot, elektroninen Shimano Dura-Ace Di2 -voimansiirto ja hiilikuitukiskoilla varustettu Montrose Pro -satula. 

Yhteenveto

Paras. Den bästa. The best. Sanoi sen, miten tahansa, tämä pyörä on sitä. Madone 9.9 on ykkönen kaikilla osa-alueilla: se on aerodynaaminen, kevyt ja ajolaadultaan ilmiömäinen. Se on myös varustettu vain parhailla osilla.

Pidämme siitä, koska...

 1. Tämä pyörä on kevyen, sulavaliikkeisen ja aerodynaamisen rakenteensa ansiosta kilpapyöräsuunnittelun merkkipaalu, eikä kilpailijoilla ole mitään vastaavaa

 2. Se näyttää siltä kuin se pystyisi voittamaan moottoripyörän – ja oikealla jalkaparilla se varmaan pystyykin

 3. Huippuluokan elektroninen Shimano Dura-Ace Di2 -voimansiirto tarjoaa tarkkuutensa ja keveytensä ansiosta markkinoiden parhaimman vaihteensiirron.

 4. Emme ole ainoat, joiden mielestä se on ylivertainen: Madone on saanut huippupisteitä ja nimetty vuoden parhaaksi pyöräksi alan parhaissa mediakanavissa

 5. Tee siitä omasi: tämä pyörä on täysin kustomoitavissa Project One -ohjelmassa. Valitse malli. Valitse väritys. Valitse osat.

Add To Cart
 • Runko: 600-sarjan OCLV-hiilikuitua, KVF (Kammtail Virtual Foil) -putkimuotoilu, Madone IsoSpeed -erotin, mikrosäädettävä satulamasto, kartioitu E2-emäputki, BB90-keskiö, näkymätön vaijerireititys, ohjauskeskus, aerodynaaminen vesipullojen sijainti, Aero 3S -ketjunohjuri, DuoTrap S -yhteensopiva  
 • Etuhaarukka: Madone KVF, täyshiilikuitua, hiilikuituinen E2-ohjainputki, hiilikuituiset dropoutit, integroitu jarru ja ohjainkannatin  
 • Kiekot: Bontrager Aeolus 5 D3 Tubeless Ready  
 • Vaihteisto: Shimano Dura-Ace Di2
 • Jarrut: Aerodynaamiset, integroidut, suorakiinnitteiset Madone-jarrut
 • Koko: 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 cm