TREK DOMANE SLR 6 Disc

domane-slr-disc-6.jpeg
domane-slr-disc-6.jpeg

TREK DOMANE SLR 6 Disc

4,999.00

Domane SLR 6 on luotu kaikkien aikojen hienoimman Domane-runkomme ympärille. Tämä kestävyysajoon suunniteltu huipputason maantiepyörä on varustettu etuosan IsoSpeed-erottimella sekä säädettävällä takaosan IsoSpeed-erottimella, joka mahdollistaa pyörän myötäilevyyden kustomoinnin maaston mukaan. Korkealaatuinen Shimano Ultegra -osasarja ja huipputason ominaisuudet tekevät tästä mallista erittäin monikäyttöisen maantiepyörän nopeille ajajille, jotka arvostavat samanveroisesti niin keveyttä kuin ajomukavuutta.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Arvostat keveyttä ja monipuolisuutta ja haluat investoida parhaaseen Domane-runkoon. Haluat huippuluokan pyörän, jossa on tien epätasaisuutta tasoittavaa teknologiaa, tehokkaat suorakiinnitteiset vannejarrut, Ultegra-osasarja ja Trekin kevyin Domane-runko.

Tekniset ominaisuudet

Alle 1 000 grammaa painava runko on valmistettu kevyimmästä 600-sarjan OCLV-hiilikuidustamme ja varustettu etuosan IsoSpeed-erottimella ja takaosan säädettävällä IsoSpeed-erottimella. Pyörässä on myös Shimano Ultegra -osasarja, Paradigm Comp Tubeless Ready -kiekot ja hiilikuituinen Bontrager IsoCore -ohjaustanko, joka vaimentaa tiestä johtuvaa tärinää 20 % enemmän vakiomalliseen hiilikuitutankoon verrattuna.

Yhteenveto

Se on kevyt ja nopea, mutta tämän pyörän todellinen arvo piilee sen ajoa tasoittavassa IsoSpeed-teknologiassa, joka antaa sinulle mahdollisuuden hienosäätää runkosi myötäilevyyttä. Kyseessä on ainoa parasta SLR-runkosarjaamme hyödyntävä levyjarruton Domane ja yksi kaikkien aikojen eniten myydyistä maantiepyörämalleista.

Pidämme siitä, koska...

 1. Rungon myötäilevyyttä voi säätää oman mieltymyksen mukaan yksinkertaisella liukusäätimellä

 2. Tämä pyörä on uskomattoman monikäyttöinen, ja se voi viedä sinut paikkoihin, joihin et uskonut maantiepyörällä pääseväsi

 3. Kevyt runko ja voimansiirto soveltuvat täydellisesti kisoihin, kilpailuhenkisille porukkalenkeille ja viikonlopun maantieseikkailuihin

 4. Tee siitä omasi: tämä pyörä on täysin kustomoitavissa Project One -ohjelmassa. Valitse malli. Valitse väritys. Valitse osat.

Add To Cart
 • Runko: 600-sarjan OCLV-hiilikuitua, etuosan IsoSpeed-erotin, takaosan säädettävä IsoSpeed-erotin, kartioitu emäputki, BB90-keskiö, flat mount -levyjarru, 12 mm:n läpiakseli, sisäinen vaijerireititys, huomaamattomat lokasuojan kiinnityspisteet, 3S-ketjunohjuri, DuoTrap S -yhteensopiva, Ride Tuned -satulamasto

 • Etuhaarukka: Domane, täyshiilikuitua, kartioitu hiilikuituinen ohjainputki, flat mount -levyjarru, 12 mm:n läpiakseli

 • Kiekot: Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready Disc, 12 mm:n läpiakseli

 • Renkaat: Bontrager R3 Hard-Case Lite, 120 tpi, aramidipalle, 700x32c

 • Vaihteisto: Shimano Ultegra R8000 2 x 11 -vaihteinen

 • Jarrut: Shimano Ultegra

 • Koko: 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 cm