TREK X-CALIBER 7 Women's

x-cal-wsd3.jpg
x-cal-wsd4.jpg
x-cal-wsd1.jpg
x-cal-wsd2.jpg
x-cal-wsd3.jpg
x-cal-wsd4.jpg
x-cal-wsd1.jpg
x-cal-wsd2.jpg

TREK X-CALIBER 7 Women's

749.00

X-Caliber 7 Women’s on täydellinen maastopyörä vauhdikkaan cross country -pyöräilyn ja -kilpailun aloittamiseen. Se on kaikilta osiltaan pätevä maastopyörä, jonka huippuluokan ominaisuuksiin kuuluvat kevyt ja kestävä alumiinirunko, RockShox-joustohaarukka, hydrauliset levyjarrut, Shimanon voimansiirto ja naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Maastopyöräily on sinulle uusi laji, ja etsit hinta-laatusuhteeltaan erinomaista pyörää, jossa on hyvä runko, jousitus ja jarrut. Arvostat istuvuutta ja tuntumaa, jotka naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet mahdollistavat, ja yksityiskohtia, kuten kevyemmille ajajille hienosäädettyä Women’s Rider Right -kierrejousitusta.

Tekniset ominaisuudet

X-Caliber 7 Women’s -pyörässä on kevyt Alpha Gold -alumiinista tehty runko, 100 mm:n joustolla varustettu lukittava RockShox-haarukka, luotettava Shimanon 2x9-voimansiirto, hydrauliset levyjarrut ja leveämmät Boost141-navat, jotka parantavat kiekkojen lujuutta ja antavat lisää rengastilaa. Pyörässä on myös naisille suunniteltu satula, kapeampi ohjaustanko ja Women’s Rider Right -kierrejousella varustettu joustohaarukka, joka on hienosäädetty kevyemmille ajajille.

Yhteenveto

X-Caliber 7 Women’s on loistava cross country -ajoon suunniteltu maastopyörä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Siinä on naisille erityisesti suunniteltuja Women’s Specific Design -ominaisuuksia, ja se on rakennettu samojen standardien mukaan kuin korkeatasoisimmat XC-pyörämme, mikä antaa sille niiden tasoisen huippuluokan istuvuuden ja saman erinomaisen Trek-laadun ilman suurta hintalappua.

Pidämme siitä, koska...

 1. Se tarjoaa loistavan ja edullisen keinon XC-ajoon tutustumiseen, ja se on maastopyörä, joka kehittyy kanssasi taitojesi kohenemisen myötä

 2. Sisäinen vaijerireititys antaa pyörälle siistin ulkonäön, suojaa vaijereita ja tekee ajotehoa parantavan dropper-satulatolpan lisäämisestä pyörään helppoa

 3. Smart Wheel Size -järjestelmä takaa, että pyörässäsi on koon mukaan nopeimmat sopivat kiekot (29″:n kiekot suuremmissa ja 27.5″:n kiekot pienemmissä rungoissa)

Add To Cart
 • Runko: Alpha Gold -alumiinia, kartioitu E2-emäputki, sisäinen vaihtajien ja dropper-satulatolpan vaijerireititys, kiinnityspisteet tavaratelineelle ja tukijalalle, Boost141, G2-geometria  
 • Etuhaarukka: RockShox 30 Silver TK -haarukka, Women’s Rider Right -kierrejousi, esijännitys, paluuvaimennuksen säätö, TurnKey-lukitus, kartioitu E2-ohjainputki, G2-geometria 51 mm:n offsetilla 29er-pyörissä, jousto 100 mm (13.5″: jousto 80 mm)  
 • Kiekot: Bontrager Connection -kehät, 32-reikäiset, kaksiseinämäiset. Formula-navat.
 • Renkaat: Bontrager XR2, 29x2.20″ (13.5″ ja 15.5″: 27.5x2.20″)  
 • Vaihdevivut: Shimano Acera M3000, 9 vaihdetta  
 • Etuvaihtaja: Shimano Deore M4000
 • Takavaihtaja: Shimano Acera M3000 Shadow  
 • Kammet: Shimano Acera M3000, 36/22  
 • Keskiö: Suljetut kasettilaakerit  
 • Rataspakka: Shimano HG200, 11-36, 9 vaihdetta  
 • Jarrut: Shimano M315, hydrauliset levyjarrut
 • Koko: 13.5, 15.5" (27.5":n kiekot); 17.5, 18.5" (29":n kiekot)