CROOZER KID PLUS FOR 2

croozer_for2_plus_1.png
croozer_for2_plus_2.png
croozer_for2_plus_3.png
croozer_for2_plus_4.png
croozer_for2_plus_5.png
croozer_for2_plus_1.png
croozer_for2_plus_2.png
croozer_for2_plus_3.png
croozer_for2_plus_4.png
croozer_for2_plus_5.png

CROOZER KID PLUS FOR 2

799.00

Croozer Kid plus for 2 – mukava ja älykäs ratkaisu 2 lapselle
Kahdelle lapselle on mukavasti tilaa Croozer Kid plus for 2 -mallissa. Se on varustettu Sylomer®-jousituksella, jonka ansiosta lapsesi matkanteko on höyhenenkevyttä. Kummallakin lapsella on oma istuin Croozer Kid plus for 2 -kärryssä. Istuimen voi mukauttaa lapsen iän mukaan, esim. vauvanistuimella tai istuintuella. Croozer-kärryä voit käyttää pyöräilykärrynä, lenkkeilykärrynä tai kävelykärrynä.

[linkki valmistajan sivulle]

 

hinta: 769€

 

Add To Cart

Croozer pysyy aina mukana
Croozer Kid Plus for 2 -mallissa on joustavuutta: Voit käyttää sitä pyöräilykärrynä. Kauniin sinisenä myös tyylikäs kärry ostosmatkoille. Vaihtoehtoisesti voit ottaa sen mukaan lenkkipolulle tai vaellukselle. Kaikki 3 varustesarjaa ovat mukana peruspakkauksessa. Kärryjen muuttamisen teet nopeasti itse. Kuljetusta varten voit taittaa kärryn kokoon sekä avata sen muutamassa sekunnissa. Tilavan tavaratilan ansiosta saat ostokset, lelut ja vaihtovaatteet mukaan ilman ongelmia.

Sylomer®-jousituksen ansiosta Croozer pysyy hyvin tiellä
Ainutlaatuinen Croozer Sylomer®-jousitus toimii yhdellä lapsella (10 kg) aivan yhtä hyvin kuin kahdella kuusivuotiaalla (45 kg), eikä mitään säätöjä tarvitse tehdä. Jousen kovuus mukautuu itsestään kuorman painoon. Erinomaisten jousitus- ja vaimennusominaisuuksien ansiosta Croozer liikkuu kevyesti ilman tärinää myös epätasaisilla reiteillä. Ominaisuudet säilyvät myös lyhytaikaisen ylikuormituksen aikana. Voit olla täysin varma siitä, että lapsesi istuvat mukavasti jousituksen ansiosta.

Turvallisuutta ja suojaa lapsille
Croozer Kid Plus for 2 antaa lapsille parhaan mahdollisen suojan. Turvallisessa matkustajatilassa on erittäin tukeva putkirakenne. Lisäksi pienille lapsille on pehmeät tuet, jotka pitävät lapsen paikoillaan myös nukkumisen aikana. Lisäpuskurit suojaavat Croozer-kärryä vaurioilta, jos arvioit pyöräilykärryn leveyden väärin. Kaikki Croozerissa käytetyt materiaalit testataan säännöllisesti haitallisten aineiden varalta.

Croozer Kid Plus for 2 -mallin lisävarusteet
Mukana tuleva sade- ja hyönteissuoja suojaa kesällä lialta ja hyönteisiltä, sekä talvella tuulelta ja kylmyydeltä. Lisävarusteina on saatavana pehmeä talvijalkapussi, aurinkosuoja, sekä sadesuoja jotka tarjoavat  parhaimman suojan sään vaihteluilta. Voit mukauttaa lapsen istuimen iän ja yksilöllisten tarpeiden mukaan: vauvanistuin, istuintuki tai pehmeät fleecevyöt huolehtivat lapsen paikoillaan pysymisestä. Tarkemmat tiedot kaikista lisävarusteista löydät täältä.

Croozer Kid Plus for 2 – perustiedot
Croozer Kid Plus for 2 -kärryn enimmäiskuorma on 45 kg. Lapset istuvat mukavasti, jos hartioiden leveys on korkeintaan 70 cm, pään korkeus 65 cm ja jalkojen pituus 58 cm. 3in1-varusteisiin kuuluvat polkupyörän vetoaisa akselikiinnityksellä, lenkkeilypyörä ja iso etupyörä aisoilla sekä värikäs turvaviiri. Vankalla turvakehikolla on 10 vuoden takuu.