CROOZER KID PLUS FOR 1

croozer_for1_plus_1.png
croozer_for1_plus_2.png
croozer_for1_plus_3.png
croozer_for1_plus_4.png
croozer_for1_plus_1.png
croozer_for1_plus_2.png
croozer_for1_plus_3.png
croozer_for1_plus_4.png

CROOZER KID PLUS FOR 1

749.00

Croozer Kid plus for 1 – Monipuolinen, erittäin mukava


Croozer Kid plus for 1 -mallissa lapsen matkanteko on höyhenenkevyttä Sylomer®-jousituksen ansiosta. Se Mukavuus on tärkeää, jos liikut paljon lapsen kanssa. Lisäksi sinulla on aina kaikki tarvittava kolmeen käyttötapaan: pyöräilykärryyn, lenkkeilykärryyn ja maastokelpoiseen kävelykärryyn.

[linkki valmistajan sivulle]

 

hinta: 719€

Add To Cart

Croozer sopii joka tilanteeseen
Vaaleansininen Croozer Kid plus for 1 voidaan muuttaa pyöräilykärryksi, lenkkeilykärryksi tai urheilulliseksi kävelykärryksi. Saat sen muutettua, taitettua kokoon tai avattua vain muutamassa sekunnissa. Tämän takia se on helppo ottaa mukaan myös lomalle. Croozer-kärryssä on paljon tilaa leluille, vaihtovaatteille ja ostoskasseille. Voit täydentää Croozeria lisävarusteilla kattavasta valikoimastamme.

Pysyy hyvin tiellä Sylomer®-jousituksen ansiosta
Croozer Kid plus for 1 -kärryssä on ainutlaatuinen Sylomer®-jousitus. Se toimii ilman painon mukaisia säätöjä. Jousen liikkumaväli on 45 mm. Säädöistä ei tarvitse huolehtia, koska jousen kovuus mukautuu itsestään kuorman painoon. Sylomer®-jousielementit ovat säänkestävät, säilyttävät muotonsa, ja kestävät myös lyhytaikaista ylikuormitusta. Pyöräilykärry ei tärise vaikka pyörällä ajettaisiin epätasaisessa maastossa, sillä sisäänrakennettu vaimennus vaimentaa kärryn tärinän. Tämä takaa lapsellesi maksimaalisen mukavuuden.

Turvallisuus – siinä emme tee kompromisseja
Croozer Kid Plus for 1 -mallissa lapset ovat turvassa matkustajatilassa (or: matkustamossa). Käyttämämme runkorakenteen ansiosta lapsella on tukeva ja turvallinen suojattu tila, jossa lapsen on hyvä olla. Lisäpuskurit suojaavat Croozer-kärryä vaurioilta, jos arvioit pyöräilykärryn leveyden väärin. Pehmeät sivutuet pitävät lapsen paikoillaan vaikka hän nukahtaisi matkan aikana. Croozer-kärryn kaikki materiaalit testataan säännöllisesti haitallisten aineiden varalta.

Croozer Kid Plus for 1 -mallin lisävarusteet
Sinisessä Croozerissa on sade- ja hyönteissuojan yhdistelmä, joka suojaa talvella tuulelta ja kylmyydeltä ja kesällä lialta ja hyönteisiltä. Voit sen lisäksi hankkia muita hyödyllisiä lisävarusteita, kuten sadesuojan, aurinkosuojan sekä pehmoisen talvijalkapussin tai juomapullotelineen. Jos lapsesi on vielä aivan pieni, hän tarvitsee enemmän tukea. Tätä hän saa parhaiten vauvanistuimesta tai istuintuesta. Luettelon kaikista lisävarusteista löydät täältä.

Croozer Kid Plus for 1 – perustiedot
Croozer Kid Plus for 1 -kärryn sallittu kuorma on 30 kg. Ilman työntöaisaa ja pyöriä kokoontaitetun kärryn mitat ovat 104,5 x 73 x 27 cm. Jokaiseen pakettiin sisältyvät polkupyörän vetoaisa akselikiinnityksellä sekä toisella kiinnityksellä, turvaviiri, kävelypyörä,sekä iso etupyörä aisoilla. Tukevalla turvarungolla on 10 vuoden takuu.