CROOZER KID FOR 2

croozer_for2_1.png
croozer_for2.png
croozer_for2_2.png
croozer_for2_3.png
croozer_for2_1.png
croozer_for2.png
croozer_for2_2.png
croozer_for2_3.png

CROOZER KID FOR 2

599.00

Croozer Kid for 2 – monipuolinen tilaihme

Lapset turvallisesti, lämpimästi ja kätevästi tarhaan, kaupungille ja harrastuksiin!

Croozer Kid for 2 -mallissa on mukavasti tilaa kahdelle lapselle. Lisäksi sinulla on kaikki tarvittava kolmeen käyttötapaan: pyöräilykärryyn, lenkkeilykärryyn,sekä maastokelpoiseen kävelykärryyn.

Add To Cart

Varustettu kaikkiin tilanteisiin
3in1-toiminnon ansiosta voit käyttää iloisenvihreätä Croozeria käytännöllisenä lenkkeilykärrynä, joustavana kävelykärrynä luontoretkillä tai pyöräilykärrynä. Innovatiivinen, nopea taittojärjestelmä auttaa sinua pitämään kiinni aikatauluista kiireisinä päivinä. Avattuna kärryssä on paljon säilytystilaa esimerkiksi vaihtovaatteille, piknik-korille ja hiekkaleluille.

Erittäin tärkeää: turvallisuus ja suojaus
Croozer Kid for 2 -pyöräilykärryssä lapsesi istuu mukavasti iästä riippumatta. Turvallisessa ja tukevassa turvaistuimessa lapsesi istuu hyvin suojattuna. Pehmeät sivutuet pitävät lapsen paikoillaan vaikka hän nukahtaisi matkan aikana. Kaikki Croozerin valmistusmateriaalit on testattu haitallisten aineiden varalta.

Älykkäät lisävarusteet tuovat lisämukavuutta
Vihreään pyöräilykärryyn on asennettu yhdistetty hyönteis- ja sääsuoja suojaamaan lapsiasi. Voit lisätä mukavuutta lisävarusteilla, kuten aurinkosuojalla, sadesuojalla, talvimakuupussilla tai juomapullotelineellä. Pienimpien lasten kuljetuksessa voit käyttää vauvanistuinta tai istuintukea sekä fleece-materiaalista valmistettuja pehmeitä vyönpehmusteita.

Perustiedot mallista Croozer Kid for 2
Croozer Kid for 2 -kärryn sallittu kuorma on 45 kg. Sisällä on paljon tilaa lapsille: istuminen on mukavaa, jos kun lapsen hartioiden leveys on korkeintaan 70 cm, pään korkeus 65 cm ja jalkojen pituus 58 cm. Polkupyörän vetoaisan akselikiinnityksen lisäksi varusteena on toinenkin kiinnitys, jolla saat kiinnitettyä kärryyn vaikka perheen toisen polkupyörään. Kävelypyörä, iso etupyörä aisoilla ja värikäs turvaviiri täydentävät Croozer -paketin. Kestävällä turvakehikolla on 10 vuoden takuu.